0651938844 info@rittenburg.nl

Bericht van het CBR:

Reminder voor theorie-examenkandidaten

We zien dat relatief veel kandidaten niet aanwezig zijn bij het theorie-examen, terwijl zij dit examen wel gereserveerd én betaald hebben. We vinden het zonde als onze kandidaten voor een examen betalen dat ze niet afnemen.

Daarnaast houden ze hiermee een examenplek bezet voor andere kandidaten die wél willen komen. Uit een steekproef onder kandidaten die niet verschenen op hun theorie-examen, bleek dat het merendeel hun afspraak voor het examen vergeten was. Met het versturen van de herinneringsmails hopen we dat meer kandidaten op hun gemaakte afspraak komen en dat ze goed voorbereid aan hun examen beginnen.

Daarom starten we vanaf zondag 19 maart met het versturen van herinneringsmails aan kandidaten die een reservering hebben voor een theorie-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart.

Vanaf dan ontvangt een kandidaat die via Mijn CBR het theorie-examen heeft gereserveerd negen dagen vooraf de eerste herinnering voor de afspraak bij het CBR. Op dat moment heeft de kandidaat nog de kans zich voor te bereiden op het examen en om het examen eventueel te verplaatsen. De tweede herinnering sturen we 24 uur voor het examen. Deze reminder gaat ook naar kandidaten waarvan hun opleider het theorie-examen heeft gereserveerd.