0651938844 info@rittenburg.nl

Geslaagden aan het woord

Wij vragen al onze klanten om een reactie op hun rijopleiding bij Verkeersschool Rittenburg. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe Rittenburg ervaren wordt.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Reacties worden handmatig gepubliceerd, dit kan enige tijd duren.We behouden ons het recht voor reacties niet te tonen, ze aan te passen of te verwijderen.
64 entries.
Rebecca Vlak wrote on 31 July 2021
Super prettige rijlessen gehad bij Rittenburg! Altijd gezellig en een goede sfeer, maar ook zeker leerzaam. Verbeterpunten worden op een prettige manier besproken, wat bijdraagt aan het rijden met meer zelfvertrouwen. Inmiddels alweer 3 maandjes geslaagd, en ik rij vol zelfvertrouwen zelfstandig!!
Kort gezegd, lessen bij Rittenburg is een heel goed idee!!!!
Niels van Beek wrote on 31 July 2021
Ik heb bij Rittenburg vertrouwen opgebouwd om veilig deel te nemen aan het verkeer. Met veel geduld en heldere instructies ben ik goed op weg gegaan naar mijn praktijkexamen. De dingen die ik bij deze rijschool heb geleerd, zal ik nog altijd meenemen bij het autorijden. Dankzij rijschool Rittenburg ga ik zeker de weg op en zit ik relaxed in de auto 🙂 bedankt voor alle moeite!!

Groeten,
Niels
Sandra van Polanen wrote on 25 November 2020
Bedankt voor alles. De lessen en de duidelijke communicatie. Lucas heeft het erg naar zijn zin gehad en veel geleerd. Lucas Does gefeliciteerd je bent in 1x geslaagd.

Groetjes, Sandra van Polanen
Loïs wrote on 17 May 2020
Het leren autorijden is best moeilijk. Maar door Rittenburg is het wel heel leuk! Ik keek elke keer weer uit naar de les. En uiteindelijk in 1 keer gelaagd, dat zegt voor mij genoeg! Een super goede rijschool dus.
Bedankt voor alle lessen en alle gezelligheid Frank!