0651938844 info@rittenburg.nl

Geslaagden aan het woord

Wij vragen al onze klanten om een reactie op hun rijopleiding bij Verkeersschool Rittenburg. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe Rittenburg ervaren wordt.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Reacties worden handmatig gepubliceerd, dit kan enige tijd duren.We behouden ons het recht voor reacties niet te tonen, ze aan te passen of te verwijderen.
64 entries.
Thomas Duivenvoorden wrote on 18 October 2022
Jaja, ook mij is het gelukt om in 1x te slagen.
Mark, ik wil je bedanken voor de fijne leerzame lessen en natuurlijk het belangrijkste de gezelligheid๐Ÿ˜๐Ÿ‘
Sven Koning wrote on 18 October 2022
Goede rijschool, duidelijke begeleiding van Mark!
Stan wrote on 18 October 2022
Goede rijschool, binnen 10 maanden mโ€™n rijbewijs gehaald! Leuke instructeur die mark!
Joost wrote on 29 September 2022
Dankzij de geduldige en deskundige uitleg tijdens de lessen van Frank ben ik vandaag in รฉรฉn keer geslaagd voor mijn rijexamen. Bedankt voor alles, ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Rittenburg!
Max Duivenvoorden wrote on 27 September 2022
Vandaag 27/09/22 in 1x geslaagd!!! Super fijne en duidelijke begeleiding van Mark, dus voor iedereen een aanrader!

Bedankt Mark
Senna wrote on 15 September 2022
Super goede rijschool. Zeker een aanrader! Frank is heel aardig en was altijd gezellig. Je leert ook veel in een korte tijd en op een fijne manier. Heel erg bedankt voor alles :))
Ian wrote on 15 September 2022
Hele goede rijschool! Frank is een fijne rij instructeur. Met veel humor en geduld leert hij hoe je goed moet rijden. Door zijn goede lessen in 1 x geslaagd.
Roxanne wrote on 15 September 2022
Goede rijschool, fijne instructeur die rustig uitleg geeft en goed rekening houdt met welke leermethode het beste bij je past. Ik ben in 1x geslaagd!
Emily Longarini wrote on 13 September 2022
In verband met rijangst een pakket genomen om weer zelfverzekerd de weg op te kunnen. Frank heeft mij deskundig en vriendelijk geholpen met veel geduld, professioneel en vriendelijk. Na een aantal lessen durf ik weer de weg op! Ik raad iedereen de rijschool aan.
Johan Van polanen wrote on 23 August 2022
Wat moet ik zeggen, wat is dit een heerlijke dag geworden.in 1x geslaagd dankzij rijschool rittenburg en vooral Frank. Hij heeft het voor elkaar om deze ouwe sukkel alsnog zijn rijbewijs te laten halen! Bedank voor alles,ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens de lessen. Ook nog veel geleerd over de omgeving waar we allemaal zijn geweest,veel gelachen ook. De beste rijschool ooit dus....allemaal naar rittenburg. ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿ‘๐Ÿ˜Ž
Emma wrote on 22 August 2022
Hele fijne, gezellige en leerzame tijd gehad hier bij Rittenburg. Vanaf moment 1 voelde ik me veilig en fijn om te leren rijden en ik ben zeer tevreden met de lessen. Er was altijd een gezellige sfeer, waardoor je je als leerling ook fijn voelt en het totaal niet erg is als je foutjes maakt. Er is veel aandacht voor je en je wordt perfect klaargestoomd voor het rijden. Echt een aanrader, bedankt Frank!
Nick wrote on 26 July 2022
Frank is 1 van de betere rij instructeurs, fijne vorm van les geven en altijd ruimte voor een geintje. Altijd rustig en fijne rijlessen gehad ik geef frank 5 L bordjes
Relayha wrote on 6 July 2022
Hele goede rijschool! Ik heb het heel gezellig gehad tijdens mijn rijlessen, altijd leuke praatjes en heel veel lol gehad..

Dankzij Paul heb ik mijn rijbewijs in de pocket, zonder u was dir nooit gelukt. Bedankt Paul.

Rittenburg is een top rijschool!
Robbin Schoone wrote on 1 July 2022
Mark is een topper! Veel geleerd en met plezier gereden! In 1x geslaagd, bedankt Rittenburg!
Luc wrote on 13 June 2022
In รฉรฉn keer geslaagd dankzij de leerzame en fijne lessen van Mark, waarin niet enkel het minimum voor het praktijkexamen wordt aangeleerd, maar op constructieve wijze meer dan dat wordt bijgebracht. Zeker een aanrader!
Moens wrote on 8 June 2022
Vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs. Ik ben onwijs tevreden met rijschool Rittenburg. Ze kijken echt naar hoe je rijdt en op die basis maken ze een planning. Frank mijn rijinstructeur gaf me veel zelfvertrouwen en hele goede rijlessen. Hij begeleiden mij goed door alles heen en daardoor ben ik in 1 keer geslaagd. ECHT EEN AANRADER!๐Ÿ‘
Kayra wrote on 4 June 2022
Wat een onwijs fijne rijschool! Frank legt alles goed en rustig uit en heeft me het gevoel gegeven dat ik het gewoon kan. En hij is ook nog eens gezellig! Echt een aanrader!!
Nienke wrote on 2 June 2022
Nadat ik 3 keer voor de theorie gezakt was zag ik helemaal op voor het praktijk examen. Paul heeft me erdoorheen gesleept en is uiteindelijk in 1x gelukt! Rittenburg is een goede rijschool en de instructeurs houden ook zeker van een praatje. Thanks Paul!
Marnix wrote on 29 April 2022
Rittenburg is een fijne professionele rijschool waar je met plezier kan lessen. Ik ben in 1x geslaagd en raad deze rijschool zeker aan!
Luuk wrote on 15 April 2022
In 1x geslaagd voor het rijexamen, met grote dank aan mn instructeur Mark! ๐Ÿ˜€
Angela wrote on 12 April 2022
Ik had 2 keer eerder afgereden en ging elke keer met knikkende knieรซn het examen in, en dus gezakt. Nu bij rittenburg (Frank) een faalangst examen gedaan, en ik stapte zo veel zelf verzekerder in de auto, dat ik hem dus gewoon meteen gehaald heb! Bedankt voor alles!
Sem wrote on 11 April 2022
Hele fijne en gezellige lessen gehad. Goede aandacht voor de onderdelen waar je over twijfelt en daar wordt meteen werk van gemaakt. In 1 keer geslaagd en super tevreden. Bedankt paul!
Julian wrote on 7 April 2022
Een rijschool om een ieder aan te raden. Ik heb eerst 2 lessen bij een andere rijschool gevolgd maar dat liep zeker niet naar wens. Toen gezocht op het slagingspercentage en de ervaringen. Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor Rittenburg. De lessen met Paul waren heel gezellig maar wat heb ik veel geleerd. Ik hem zelfs midden in Amsterdam gereden en een pontje over het water genomen. Altijd op tijd en een duidelijke communicatie. Ik ben in 1x geslaagd! AANRADER
Casper B. wrote on 24 December 2021
Algemeen een goede ervaring, voornamelijk blij met hun motto om je op te leiden tot bestuurder i.p.v. โ€œiemand die het cbr examen kan halenโ€.

Mn eerste keer gezakt door niet hetzelfde te rijden als met Frank, maar met nog een paar lessen toch er in gekregen hoe het normaal moet.

Zeker een aanrader
Lina wrote on 13 September 2021
Hele fijne lessen gehad bij Rittenburg! Dankzij Frank kan ik mโ€™n rijbewijs ophalen. Een aanrader dus neem lessen bij Rittenburg!
Anoniem wrote on 1 September 2021
In 1 keer geslaagd door de goede lessen en het vertrouwen dat je word gegeven. Ik ben altijd erg zenuwachtig maar ook daar is Rittenburg geschikt voor.
Brent wrote on 30 August 2021
Dankzij de gezellige en leerzame lessen van Rittenburg in 1 keer geslaagd! Bedankt voor alles!
Marco wrote on 21 August 2021
In รฉรฉn keer geslaagd dankzij Moโ€™s goede lessen. Bedankt!
Merel wrote on 5 August 2021
Frank is een hele goede instructeur! Het is altijd gezellig in de auto! Er wordt goed les gegeven! Als je hier lest dan ga je met vertrouwen je examen in!
Inger wrote on 3 August 2021
Frank en vooral Mo bedankt voor de fijne lessen, het geduld en de gezelligheid!

Na de tussentijdse toets het volste vertrouwen in het examen, en dat bleek terecht. Erg blij met het behalen van mijn rijbewijs! Bedankt voor alles!