0651938844 info@rittenburg.nl

Geslaagden aan het woord

Wij vragen al onze klanten om een reactie op hun rijopleiding bij Verkeersschool Rittenburg. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe Rittenburg ervaren wordt.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Reacties worden handmatig gepubliceerd, dit kan enige tijd duren.We behouden ons het recht voor reacties niet te tonen, ze aan te passen of te verwijderen.
75 entries.
Tessa wrote on 9 April 2024
Geslaagd in oktober 2023. Super fijne ervaring gehad! Kreeg les van Paul, wat een topper! Legde alles goed uit en hielp als het wat minder lekker ging. Hele leerzame lessen. En valt zeker mee te lachen! Hij is gewoon super goed in zijn werk!
Henk Looijestijn wrote on 8 April 2024
Les gekregen van Mark en ik heb niks te klagen. Top gozer
Aldo wrote on 2 April 2024
Ik heb les gehad van Mark. Hele goede ervaring en leerzame lessen. Erg bedankt!
Donny wrote on 14 March 2024
Ik heb les gehad van Paul en Frank, van beide uitstekende uitleg en goede lessen! Ik ben in 1 keer geslaagd! Absolute aanrader! 😀
Twan wrote on 9 February 2024
Goeden lessen gekregen en ik 1 keer geslaagd een echte aanrader
Rens wrote on 1 January 2024
Duidelijke en hulpvolle lessen.
Matthijs wrote on 1 January 2024
Zeer leuke maar vooral educatieve lessen.
Geen onzin. Gewoon zoals het hoort.
Een rijschool waar je wat aan hebt.
Jeffrey wrote on 4 December 2023
Top ervaring gehad , ik kreeg les van Paul, en jeetje wat is hij goed in wat die doet, top bedrijf dit. Heb een hoop gelachen en zeker een hoop geleerd
Neeltje wrote on 28 November 2023
Ik heb rijlessen gehad van Rittenburg van Frank! Ik ben hier erg over te spreken. Ik heb op een hele fijne, duidelijke manier leren autorijden en dat heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen mijn praktijkexamen inging. Ik raad Rittenburg iedereen aan! Dank je wel Frank voor alles!
Max wrote on 24 November 2023
Fantastische ervaring gehad bij deze rijschool. Frank heeft alles wat ik moest weten heel duidelijk uitgelegd. En mij daardoor goed voorbereid voor het examen. Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Frank bedankt voor alle lessen en Ik raad deze rijschool aan iedereen aan
Marius wrote on 13 October 2023
Door de hulp van Paul en Frank gister mijn rijbewijs gehaald. Erg bedankt voor de goede begeleiding!
rachana wrote on 29 September 2023
mark heeft mij les gegeven sinds vorig jaar en heeft alles perfect uitgelegd. hij heeft me geholpen om helemaal zelfstandig te rijden en dankzij hem heb ik mijn pasje binnen 🙂
Julia wrote on 12 September 2023
Frank van Rijswijk heeft mij in de lessen goed geleerd om met de auto om te gaan en om zelfstandig en zelfverzekerd in het verkeer te rijden. De uitleg was duidelijk. Er werd goed gezorgd dat ik klaar was voor het examen en er was een goede begeleiding en voorbereiding. Bedankt! Ik raad de rijschool zeker aan.
Bram De lange wrote on 5 August 2023
Alles wordt fantastisch uitgelegd door Frank, daardoor met gemak m’n rijbewijs gehaald. Daarom is dit een perfecte rijschool!!
Tony Van Mullekom wrote on 27 July 2023
Goede duidelijke begeleiding gehad door Frank van Rittenburg, van mij een verdiende 10 voor rittenburg
Rick in ‘t Veld wrote on 17 July 2023
Frank heeft me goed begeleid en goed geleerd hoe alles werkt. Ook was het erg leuk in de auto een goede en gezellige sfeer.
Heel erg bedankt Frank.
Dennis wrote on 11 July 2023
Nadat ik de eerste keer gezakt was voor mijn praktijkexamen, toen ik 18 was, heb ik door omstandigheden het autorijden gelaten voor wat het was. 12 jaar later heb ik vanaf het behalen van mijn theorie in een half jaar mijn rijbewijs gehaald. Iedere week was een les van anderhalf uur met Paul niet alleen leerzaam, maar ook super gezellig! Het afrijden moet je zelf doen, maar Paul heeft mij tot in de puntjes hierop voorbereid en mij laten geloven dat ik het kon. Bedankt Paul en Rittenburg!
Yoel wrote on 6 July 2023
Frank heeft me goed geleerd goed en zelfstandig te rijden! Lessen worden aangepast op je eigen tempo en Frank denkt goed met je mee! Bedankt voor de goede en duidelijke lessen!
Leander Bakker wrote on 1 July 2023
Afgelopen mei met dank aan Frank mijn rijbewijs gehaald. Door de duidelijke lessen van Frank en de grote diversiteit aan situaties waar hij je aan te proef stelt heb ik het vertrouwen gekregen om mij nu zonder zorgen in het verkeer te begeven.
Sem wrote on 22 June 2023
Inzicht & zekerheid om goed deel te nemen aan het verkeer, Is bij Rittenburg het belangrijkst. Ik heb dan wel door de wacht tijden van het CBR 1,5 jaar moeten lessen, maar na die lange rit bij Rittenburg, was het rij examen een fluitje van een cent (In 1 keer geslaagd !) .👍
Annoeshka wrote on 8 June 2023
Fijne rijschool en lessen. Nemen echt de tijd voor je en zorgen ervoor dat je klaar bent voor het examen. In een keer geslaagd!
Bedankt Frank!!
Julia wrote on 7 June 2023
Hele leerzame en gezellige rijlessen gehad met paul! Super bedankt!🙂
Celeste wrote on 31 May 2023
Hele fijne rijschool met zeer goede rijlessen. Bedankt Frank!
Maya wrote on 5 May 2023
Stressloos en in één keer geslaagd! De lessen met Paul waren heel leerzaam en gezellig 🙂 , ik keek altijd naar ze uit. Ik raad Rittenburg zeker aan aan iedereen die nog op zoek is naar een rijschool.
Heel erg bedankt voor alles Paul!
Mike wrote on 25 April 2023
Fijne lessen duidelijk lesgegeven,
Nemen de tijd voor je.
Top
Lucas wrote on 16 April 2023
Lekker man
Nina wrote on 11 April 2023
Fijne rijschool, met prettige rijlessen waardoor ik in 1 keer ben geslaagd.
Max wrote on 6 April 2023
Goeie rijlessen, lekker flexibel!
Thanks Paul.
Roef wrote on 25 March 2023
Goede lessen gekregen van Frank en in 1 keer geslaagd dus zeker aan te raden
Wesley wrote on 22 March 2023
Leuke en leerzame rijlessen gekregen van Mark en in 1 keer geslaagd!