0651938844 info@rittenburg.nl

Geslaagden aan het woord

Wij vragen al onze klanten om een reactie op hun rijopleiding bij Verkeersschool Rittenburg. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe Rittenburg ervaren wordt.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Reacties worden handmatig gepubliceerd, dit kan enige tijd duren.We behouden ons het recht voor reacties niet te tonen, ze aan te passen of te verwijderen.
23 entries.
Nick wrote on 26 July 2022
Frank is 1 van de betere rij instructeurs, fijne vorm van les geven en altijd ruimte voor een geintje. Altijd rustig en fijne rijlessen gehad ik geef frank 5 L bordjes
Relayha wrote on 6 July 2022
Hele goede rijschool! Ik heb het heel gezellig gehad tijdens mijn rijlessen, altijd leuke praatjes en heel veel lol gehad..

Dankzij Paul heb ik mijn rijbewijs in de pocket, zonder u was dir nooit gelukt. Bedankt Paul.

Rittenburg is een top rijschool!
Robbin Schoone wrote on 1 July 2022
Mark is een topper! Veel geleerd en met plezier gereden! In 1x geslaagd, bedankt Rittenburg!
Luc wrote on 13 June 2022
In รฉรฉn keer geslaagd dankzij de leerzame en fijne lessen van Mark, waarin niet enkel het minimum voor het praktijkexamen wordt aangeleerd, maar op constructieve wijze meer dan dat wordt bijgebracht. Zeker een aanrader!
Moens wrote on 8 June 2022
Vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs. Ik ben onwijs tevreden met rijschool Rittenburg. Ze kijken echt naar hoe je rijdt en op die basis maken ze een planning. Frank mijn rijinstructeur gaf me veel zelfvertrouwen en hele goede rijlessen. Hij begeleiden mij goed door alles heen en daardoor ben ik in 1 keer geslaagd. ECHT EEN AANRADER!๐Ÿ‘
Kayra wrote on 4 June 2022
Wat een onwijs fijne rijschool! Frank legt alles goed en rustig uit en heeft me het gevoel gegeven dat ik het gewoon kan. En hij is ook nog eens gezellig! Echt een aanrader!!
Nienke wrote on 2 June 2022
Nadat ik 3 keer voor de theorie gezakt was zag ik helemaal op voor het praktijk examen. Paul heeft me erdoorheen gesleept en is uiteindelijk in 1x gelukt! Rittenburg is een goede rijschool en de instructeurs houden ook zeker van een praatje. Thanks Paul!
Marnix wrote on 29 April 2022
Rittenburg is een fijne professionele rijschool waar je met plezier kan lessen. Ik ben in 1x geslaagd en raad deze rijschool zeker aan!
Luuk wrote on 15 April 2022
In 1x geslaagd voor het rijexamen, met grote dank aan mn instructeur Mark! ๐Ÿ˜€
Angela wrote on 12 April 2022
Ik had 2 keer eerder afgereden en ging elke keer met knikkende knieรซn het examen in, en dus gezakt. Nu bij rittenburg (Frank) een faalangst examen gedaan, en ik stapte zo veel zelf verzekerder in de auto, dat ik hem dus gewoon meteen gehaald heb! Bedankt voor alles!
Sem wrote on 11 April 2022
Hele fijne en gezellige lessen gehad. Goede aandacht voor de onderdelen waar je over twijfelt en daar wordt meteen werk van gemaakt. In 1 keer geslaagd en super tevreden. Bedankt paul!
Julian wrote on 7 April 2022
Een rijschool om een ieder aan te raden. Ik heb eerst 2 lessen bij een andere rijschool gevolgd maar dat liep zeker niet naar wens. Toen gezocht op het slagingspercentage en de ervaringen. Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor Rittenburg. De lessen met Paul waren heel gezellig maar wat heb ik veel geleerd. Ik hem zelfs midden in Amsterdam gereden en een pontje over het water genomen. Altijd op tijd en een duidelijke communicatie. Ik ben in 1x geslaagd! AANRADER
Casper B. wrote on 24 December 2021
Algemeen een goede ervaring, voornamelijk blij met hun motto om je op te leiden tot bestuurder i.p.v. โ€œiemand die het cbr examen kan halenโ€.

Mn eerste keer gezakt door niet hetzelfde te rijden als met Frank, maar met nog een paar lessen toch er in gekregen hoe het normaal moet.

Zeker een aanrader
Lina wrote on 13 September 2021
Hele fijne lessen gehad bij Rittenburg! Dankzij Frank kan ik mโ€™n rijbewijs ophalen. Een aanrader dus neem lessen bij Rittenburg!
Anoniem wrote on 1 September 2021
In 1 keer geslaagd door de goede lessen en het vertrouwen dat je word gegeven. Ik ben altijd erg zenuwachtig maar ook daar is Rittenburg geschikt voor.
Brent wrote on 30 August 2021
Dankzij de gezellige en leerzame lessen van Rittenburg in 1 keer geslaagd! Bedankt voor alles!
Marco wrote on 21 August 2021
In รฉรฉn keer geslaagd dankzij Moโ€™s goede lessen. Bedankt!
Merel wrote on 5 August 2021
Frank is een hele goede instructeur! Het is altijd gezellig in de auto! Er wordt goed les gegeven! Als je hier lest dan ga je met vertrouwen je examen in!
Inger wrote on 3 August 2021
Frank en vooral Mo bedankt voor de fijne lessen, het geduld en de gezelligheid!

Na de tussentijdse toets het volste vertrouwen in het examen, en dat bleek terecht. Erg blij met het behalen van mijn rijbewijs! Bedankt voor alles!
Rebecca Vlak wrote on 31 July 2021
Super prettige rijlessen gehad bij Rittenburg! Altijd gezellig en een goede sfeer, maar ook zeker leerzaam. Verbeterpunten worden op een prettige manier besproken, wat bijdraagt aan het rijden met meer zelfvertrouwen. Inmiddels alweer 3 maandjes geslaagd, en ik rij vol zelfvertrouwen zelfstandig!!
Kort gezegd, lessen bij Rittenburg is een heel goed idee!!!!
Niels van Beek wrote on 31 July 2021
Ik heb bij Rittenburg vertrouwen opgebouwd om veilig deel te nemen aan het verkeer. Met veel geduld en heldere instructies ben ik goed op weg gegaan naar mijn praktijkexamen. De dingen die ik bij deze rijschool heb geleerd, zal ik nog altijd meenemen bij het autorijden. Dankzij rijschool Rittenburg ga ik zeker de weg op en zit ik relaxed in de auto ๐Ÿ™‚ bedankt voor alle moeite!!

Groeten,
Niels
Sandra van Polanen wrote on 25 November 2020
Bedankt voor alles. De lessen en de duidelijke communicatie. Lucas heeft het erg naar zijn zin gehad en veel geleerd. Lucas Does gefeliciteerd je bent in 1x geslaagd.

Groetjes, Sandra van Polanen
Loรฏs wrote on 17 May 2020
Het leren autorijden is best moeilijk. Maar door Rittenburg is het wel heel leuk! Ik keek elke keer weer uit naar de les. En uiteindelijk in 1 keer gelaagd, dat zegt voor mij genoeg! Een super goede rijschool dus.
Bedankt voor alle lessen en alle gezelligheid Frank!