0651938844 info@rittenburg.nl

Ik kan nog best mee

Juist als de kennis en vaardigheid een beetje zijn weggezakt is het handig een opfriscursus, op maat gesneden, te boeken. We maken er maatwerk van en baseren die cursus, in gezamenlijk overleg, op uw omstandigheden, uw onzekerheden, maar vooral ook op de vaardigheden die u wèl heeft. We komen er wel uit. Bel maar, of stuur een mailtje!

Het verkeer is veranderd. Tjonge, wat is er allemaal gebeurd. Jaren geleden haalde u al uw rijbewijs en u heeft nog menig ventje terecht gewezen over de regels en het gewenste verkeersgedrag. U doet dat nog wel eens, maar langzamerhand lijkt het alsof u steeds minder applaus scoort met uw visie. Zou het kunnen zijn dat de ontwikkelingen sneller gingen dan u zou wensen?

Weet u hoe te handelen op die turborotonde (zo heten die dingen met die irritante betonrandjes) en bent u ook meegegaan in de ontwikkeling van de “afbuigende voorrangsweg” en de “uitritconstructie”? Kent u de kenmerken van “Het Nieuwe Rijden”? Weet u hoeveel u jaarlijks kunt besparen in klinkklare euro’s, door kennis te hebben van de nieuwere autotechnieken? Of tast u daarover eigenlijk wat in het duister?

Natuurlijk weet u heel veel en kunt u heel veel. U bent immers een zeer ervaren bestuurder, met vele schadevrije jaren achter u, maar misschien wordt het toch tijd om eens bij te praten en vooral om volgens de inmiddels gangbare uitgangspunten achter het stuur plaats te nemen en daarin wat bijscholing te ontvangen. U wilt immers nog jaren mee op de weg en dat wilt u vooral doen zonder in negatieve zin op te vallen. Dat kan echt, maar als het verkeer verandert, moeten we wel mee veranderen.

Niemand wil gezien worden als een gevaar op de weg, maar niemand wil het ook echt zijn. Laten we dat moment dan ook vóór zijn. Als u zich realiseert dat nascholing op zijn plaats is, dan bewijst u alleen daarmee al dat u een bewust verkeersdeelnemer bent en dat siert u in hoge mate.

Aanmelden of vragen?

Onderwerp

Geslacht

5 + 1 =