0651938844 info@rittenburg.nl

18 jaar of jonger?

Dan zit je goed bij Rittenburg!

Is dit je profiel? Bijna of al ruimschoots 18 jaar en zin in rijles.

Even een paar uitgangspunten, dan weet je waar je aan toe bent: gemiddeld (landelijk gezien, bron CBR) heeft men zo’n 47 lesuren nodig om bij het eerste examen te slagen. De gemiddelde mens bestaat niet, dus dat kan in jouw geval zomaar afwijken.

Er is een verschil tussen mannetjes en vrouwtjes. Dat wist je al, maar het gaat er in dit geval over dat vrouwen gemiddeld 2 uren meer les nodig hebben dan mannen. Een ander ervaringsfeit van het CBR is dat een 18-jarige jongen gemiddeld 40 uur rijopleiding nodig heeft en voor ieder levensjaar daarboven 1 uur meer. Nogmaals, dit zijn gemiddelden. Laten we maar eens gaan uitvinden hoe dat bij jou uitpakt.

Vanuit eigen ervaring kunnen we melden dat ca. 30 uur voor velen voldoende bleek te zijn, maar anderen gingen daar weer ruim over heen. Bij Rittenburg staat “de recordhouder” op 22 uur rijles, zonder enige ervaring vooraf. We nodigen je graag uit om dit record te breken, maar uiteindelijk gaat het erom dat je leert autorijden. Een ander record staat echter op 112 uur rijles en die had wèl ervaring.

Aanmelden of vragen?

Onderwerp

Geslacht

2 + 10 =