0651938844 info@rittenburg.nl

Over ons

Verkeersschool Rittenburg

Verkeersschool Rittenburg is in 2008 opgericht door Frank van Rijswijk. Rittenburg werkt vanuit Lisse in de Duin & Bollenstreek en aangrenzende gebieden, globaal tussen Leiden, Katwijk, Hillegom en Nieuw-Vennep. Er wordt praktijkles gegeven voor rijbewijs B in een auto met conventionele versnellingsbak.

Wij spreken, het viel je misschien al op, over “klanten” in tegenstelling tot “leerlingen”. Zo zien we je ook; als klant. Je betaalt voor een dienst en die verlenen wij. Natuurlijk is er een instructeur/leerling-relatie, maar wij vullen die graag in op basis van gelijkwaardigheid, met respect voor de klant die de diensten van Rittenburg inhuurt.

Bij kleinere rijscholen, zoals Rittenburg, wordt nogal eens gedacht dat er lesuitval kan voorkomen. Bij Rittenburg is dat echter volledig gewaarborgd. Er is, zeer extreme situaties daargelaten, altijd een gecertificeerde instructeur beschikbaar en je blijft in de vertrouwde lesauto rijden.

We begroeten je graag als nieuwe klant, ook als het elders al eens niet gelukt is. Op onze contactpagina zie je hoe je ons het beste kunt bereiken.

 

Graag tot binnenkort!

Aanmelden of vragen?

Onderwerp

Geslacht

11 + 5 =